RSS

Neogen styla

30 ian.

      M-a pus ispita să îmi bibilesc contul google, să șterg ceea ce e nefolositor și să verific cât de multe știe internetul despre mine. Bineînțeles că descoperit-am cu mare stupoare că am cont pe neogen(ce drăcie o mai fi și asta), când și cum s-a întâmplat habar nu prea am, posibil să-l fi făcut în perioada nebună când tot primeam diverse friend request-uri și dădeam accept fără să citesc la ce mă abonez.

      Asta se întâmpla demuuult( or fi 6 ani de atunci), iar contul de neogen se pare că e activ din 2009, hmmmm. Cu siguranță că l-am făcut eu cu mâna mea, dar în ce circumstanțe l-am făcut???!!! Să-mi fac prieteni nu doream cu siguranță, încă eram satanistă și handicapată sentimental, deci nu acesta era motivul. Înclin să cred că a venit la pachet cu ceva site cu joburi la care m-oi fi abonat când a început febra căutării unui job.

      Oricum, am intrat în cont(nu ca să îmi fac prieteni) să îl șterg și să te ții. Nici nu am apucat bine să mă dezmeticesc ce se întâmplă acolo că am și primit meaje și notificări. Nuștiucine te-a adăugat la persoane favorite, 7 persoane ți-au vizualizat profilul( în decurs de jum h, profil care nu are nici o informație relevantă), 2 ți-au cerut prietenia, ai patru mesaje(no comment), naiba mai știu ce, plus că nu se mai opresc. Prea mult pt mine. Gata!!! Haleluia !!!!! L-am dezactivat, dar nu înainte de a schimba datele reale despre mine cu date fictive.

     Acum nu vreau să fiu antisocializare(de multe ori îmi place tare să comunic), dar toate au o limită și pentru mine astfel de lucruri sunt limita. Încă nu am hotărât procentul de bine și rău când vine vorba despre așa ceva( de aceea oscilez între to face or not și altele), dar cu siguranță că singura vinovată pentru situații de genul sunt numai eu. Să-mi fie învățătură de minte!

Tema de casă: Ia vezi, ce mai știe Internetul despre tine?

Reclame
 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: