RSS

am fost !

09 Aug

Și m-am întors.

Am decis să ne doară în c** de vreme și am pornit la munte, zona Padiș-M-ții Bihor, mai exact. Am lăsat în spate câmpia, veșnica mpie și am pătruns nerăbdători pe teritoriul munților. Am lăsat baltă pentru câteva zile viața ”minunată” de la oraș și ne-am îndreptat spre altceva.

Chiar dacă ar trebui să mă simt aproape de natură zilnic, doar atunci și acolo am simțit lucrul acesta cu adevărat(sau poate l-am simțit mai puternic). Inițial, am pornit cu gândul de a-mi mulțumi orgoliul: pot să-mi depășesc limitele și să cuceresc necuceritul. Eh, pe drum/drumuri m-am temperat și am văzut o altă perspectivă. Anul trecut am luat totul ca pe un joc cu Start și Final. Acum am învățat că trebuie sa fiu prevăzătoare și precaută, că pot să îmi depășesc limitele, dar până la un punct, că pot să fiu o simplă gâză în mijlocul naturii.

Oricum, natura e frumoasă tare, de multe ori ne agrează, parcă anume își întinde brațele pt. ca noi să putem descoperi nestingheriți minunile ei. Ca să nu mai pomenesc de sentimentele ce le poate isca într-o biată inimă de om. Alteori,  însă, ne spune NU! Aici nu aveți voie și nu vă las să-mi invadați frumusețile!  Și ce ravagii face când e supărată pe micile furnici-oamenii.

De conceptul de concediu, nu mai zic decât: ce viață! Asta în ideea în care se face ceva în acest timp, bineînțeles în limita posibilităților financiare(din păcate, de bani depind multe).

Concluzia: am vrut și mi s-a dat!

Anunțuri
 
 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: