RSS

măi drăcie!

19 iun.

Am nevoie urgent de o băută ieşire!!! Trebuie să îmi demonstrez că mai rezist la condiţii nefavorabile (fum, îmbulzeală, căldură şi muuultă bâţîială) de birt, local etc. De ce zic asta? Nişte puşti de 19-20 de ani(adunaţi cu ocazia unui proiect social) s+au chefuit până dimineaţa la hotelul unde sunt eu pseudo recepţioneră.  Mie îmi cădeau şi încă îmi cad ochii în gură şi visez tot paturi sau măcar ceva pe care să pot dormi să zboare timpul mai iute ca gândul şi să plec la mine acasă. Aşa m-aş trânti în patul de lângă mine, dar nu pot pt că :

1. NU s-au repatriat toţi cazaţii şi oricât de mult aş vrea să îi las afară, nu mă lasă inima…

2. Să-mi bag…hainele în dulap că altceva nu am, în ele de manele. Să moară în chinuri ascultând muzică clasică sau metale grele toţi manelarii p…. care cântă manele. Ei sunt de vină cî tâmpiţii de idioţi fără pic de creier în cap, ascultă cu mare poftă( şi dau la max volumul să asculte toată lumea)  poluările fonice şi greţoşeniişe acelea de aşa zise melodii+ manele.

3. Unora nu le ajunge nunta la care s-au făcut mangă, praf, varză etc. şi bineînţeles, la care au făcut destul spectacol, ci se mai întind şi după ce petrecerea e gata. Doar, doar, se trezeşte şi restul poporului( care, deh, în zi de Duminică mai leneveşte pe acasă) şi  să îi vede şi pe ei cum continuă să se facă de râs.

P.S. cred că m-am senilizat complect!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 19 iunie 2011 în De plânsul râsului

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: