RSS

Vise, visuri, minți sucite…ploaie

26 nov.

 Visăm, visăm…

……….noaptea ne făurim sau ne sunt făurite scenarii pe care mintea noastră sucită( a mea cel puțin) le vrea, după care tânjește sau de care este îngrozită.

……..ziua, vânăm iluzii, idealuri sau orice ne poate face viața mai suportabilă, mai bună, mai trăibilă. Mintea, din nou, ne dă(mie cel puțin) speranțe, ne face să vedem ceva sau să vedem altfel ceva, de așa natură încât să fim mulțumiti de noi, de tot ceea ce ne înconjoară. Iar dacă nu avem acea mulțumire, atunci suntem făcuți să credem că putem accede la ea, prin diferite metode, pe  diferite căi. Dar, de multe ori, nu știm să defim exact și cu claritate în ce constă acea mulțumire: bani mulți, succesuri, lucruri pur materiale sau pace în suflet, iubire, milă…feng șuiiii (sau ce o fi).

Atât de multe simțiri, de îmi stă inima în gât…respir și mă sufoc…mă bucur enorm, încep să îmi găsesc/regăsesc ehilibrul, dar mă doare, îmi vine să plâng de tristețe și de melancolie…nu sunt singură, dar dacă ar fi să-mi descriu în cuvinte starea, aș zice poate: mă simt extrem de tristă sau resemnată (nu știu dacă am putut vreodată să delimitez clar granița dintre cele două)….și da, a început să plouă!

p.s. acest post nu are nici o logică sau coerență, deci cititul lui nu e tocmai recomandat!

Reclame
 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: