RSS

mi s-au înecat corăbiile!

14 apr.

Mă declar învinsă. Uneori țin cu dinții tot dinadinsul să fac lucruri care nu merită sau din care nu rămân cu nimic folositor, ba mai mult, uneori, pățesc numai rele după.

Eu sunt extra conștiincioasă și îmi place să fac lucrurile ca la carte, urmând cursul lor firesc, dar de cele mai multe ori uit să privesc situația așa cum trebuie sau am impresia că toate situațiile sunt la fel și se aplică aceleași principii. Ca de obicei, natura sau universul sau Doamne Doamne îmi atrag atenția că o iau pe arătură.

Povestea mea sună cam așa, scurt și la obiect: Serrenis a vrut să respecte nu știu ce reguli interne care spun că trebuie să mergi la școală. Dar , vremea a zis altceva: plouă, vine potopul, nu e de ieșit niciunde! Ea, nu, că e erou, merge. Ei bine, nu a ajuns nici la jumătatea drumului că era udă leoarcă(deși avea umbrelă). Atunci m-a fulgerat(la figurat): DE ce merg eu la școală???? Materia e un mare….., după nici o oră ne lasă să plecăm, nu mă ajută cu nimic, de multe ori nici nu vorbim despre materie, lumea nu vine…ce caut eu la școală pe vremea asta???? Când și așa sunt fucked up, mai stau sub potop așa de nebună??? Așa că am făcut cale întoarsă și gata bâlciul.

Morala: nimic nu e mai bun decât o cană de vin! Am zis! și da, știu: Universul mă detestă, dar azi I‘m not giving a fuck!

Reclame
 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri la „mi s-au înecat corăbiile!

 1. aaweth

  14 aprilie 2010 at 19:25

  🙂 u ai corabiile inecate ..eu sunt bine dispusa 🙂 dar draga e buna si ploaia cica crestem mai mari …u macar aveai umbrela eu…am mers o lecuta pe apa..:*

   
 2. Ioana

  16 aprilie 2010 at 06:46

  Hang on, puf! O sa fie bine.

   
 3. serrenis

  18 aprilie 2010 at 17:28

  @adri: vorba aia: cresc eu mare si ii bat pe toti 🙂
  @puf: rezist, rezist, am o rezistență impermeabilă..ahhahaha

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: