RSS

moşule!

25 Sep

<Adriana mergea regulamentar pe trotuar când vede tramvaiul, grăbeşte pasul deşi nu e tocmai convinsă că o să-l prindă, în final îşi zice : hai să fug că poate îl prind. Nimic mai simplu, începe şi fuge, dar din păcate se face verde pt tramvai şi Adriana ştie că nu mai are rost. Ce frumos ar fi fost dacă povestea s-ar fi terminat aici, dar cum Adriana nu prea are happy ending-uri, povestea continuă.
Ce am omis (voit) a fost schimbul de replici dintre Adriana şi moşul. Moşul coborâse din tramvaiul după care fugea Adriana şi a văzut-o cum fuge; în loc să o încurajeze sau să tacă dracului din gură, moşul ce face???? Începe să râdă de Adriana: „ dus e tramvaiul..hahahaha!” vorbind pe un ton ffff ironic şi jignitor, superior chiar, aruncându-i şi nişte priviri din cele mai răutăcioase fetei.
După ce a văzut că nu prinde tramvaiul Adriana porneşte spre moşul care nu ajunsese prea departe. Să te ţii, de aici încolo:
„- Auzi tu???? Cine te crezi să vorbeşti aşa??? Huh??? Care e problema ta că nu prind eu tramul??? Te încălzeşte cu ceva??? De ce nu îţi vezi de pensia ta şi de puţinii ani sau luni pe care le mai ai de trăit??? Mă priveşte în totalitate dacă prind sau nu tramvaiul şi în plus nu sunt atât de retard încât să nu îmi dau seama că nu mai am şanse să-l prind, nu trebuie să îmi spună cineva, mai ales pe un astfel de ton.
– Mă leşi??? Că tineretul din ziua de azi e nesimţit şi de o neruşinare grasă. Nu mai aveţi pic de respect în voi pt. absolut nimic.
– Exact aşa cum spuneţi, de aceea cedez de fiecare dată scaunul persoanelor în vârstă, ajută băbuţele să urce sau să coboare nişte scări, salut tot timpul babele nesuferite din faţa blocului, care de tot timpul se holbă la mine de parcă aş fi ciumată, nu??? Pt. că sunt nesimţită, aşa-i??
– Ştii ceva, fatăăăă??? Ia lasă-mă în pace, nu am ce discuta cu astfel de panarame!!!! Hai sictir….
– Poftim? Panaramă??? Da??? Atunci ia de aici moşule….”

Şi Adriana începe şi îl împinge pe moş şi îi dă la palme şi la pumni până îl pune la pământ. Apoi dă-i la şuturi în fund şi la înjurături cu nemiluita…îi ia basca aia idioată de pe cap şi i-o calcă în picioare….la sfârşit îl scuipă pe moş drept între ochi şi merge liniştită să aştepte următorul tramvai. End of story.

P.S.: ce bine că eu nu am fost azi Adriana şi nu i-am spus nimic moşului, pt. că eu nu sunt agresivă şi nu îmi place să rezolv lucrurile prin violenţă şi nici să le vorbesc persoanelor în vârstă la per tu.
P.S.2: mica relatare de mai sus este doar o ficţiune (cu mici fărâme de adevăr, total neînsemnate) şi trebuie tratată ca atare.

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: