RSS

cel care…

24 Aug

He he, fraiere, iti vine sa urli si sa spargi tot in calea ta?? Ai ajuns la concluzia că de la nebunie la starea de nenebunie nu e decât un pas mic de tot? Trist, dar odată ce ai trecut de partea cealaltă nu ştiu cât mai poţi salva, pierzi simţul realităţii (sau al irealităţii tale), nu mai ştii cine eşti, cine sunt ceilalţi…Atunci de întrebi : „mai are vre-un rost?”. Ceva din dramul de luciditate rămas îţi spune : „da, are tot rostul din lume”.

Tinzi să-l crezi şi vrei să lupţi, dar cum poţi să faci lucrurile astea când nu poţi să fii stăpân pe viaţa ta pt că nu eşti în stare să faci să le fie bine celor dragi ţie? Cum poţi rămâne treaz, lucid şi încrezător când Ei nu sunt? Când orice ai face să le vii în ajutor, nu ajută nici cât negrul de sub unghie? Iar asta îţi sfâşie sufletul şi îţi înnebuneşte mintea, raţiunea. Încerci din răsputeri să fii tare, să afişezi masca celui care este în regulă, dar ştii bine că masca rămâne doar o mască, ce la un moment dat va fii dată jos.

E timpul să te maturizezi, dar poate că eşti prea matur deja şi de aceea te comporţi ca un copil, cauţi astfel o uşiţă de a evada, de a-ţi face mai suportabilă vieţuirea….dar lumea nu înţelege acest lucru.

„Sac de box”, asta eşti tu pt ceilalţi. Ai acceptat acest rol de ascultător pasiv, toţi vin şi-ţi spun of-urile, se debarasează de energiile negative, îţi înveninează inima cu toate căcaturile, iar tu ca un cretin absorbi totul, ca un burete, până la epuizare, poate chiar dincolo de epuizare. Partea proastă e că tu nu eşti buretele care mai şi elimină lichidul dacă îl strângi. Tu ţii totul în tine şi alimentezi demonii tăi cu ce îţi dau alţii, de parcă tu nu ai avea suficient.

Şi atunci, nu dormi noaptea, ai coşmaruri, nu eşti un prieten bun, te izolezi de lume, nu iei decizii când vine vorba de viaţa ta……loosere ce eşti!!!!!

P.S.: TREBUIE să existe ceva care să te consoleze in faţa suferinţei. Poate că suferinţa are un scop sau nu, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne plângem de milă, ci trebuie să găsim acel ceva sau cineva care să ne facă să vedem altfel lucrurile sau că lucrurile pot avea şi altă însemnatate.

Anunțuri
 

Etichete:

2 răspunsuri la „cel care…

 1. codrutzza

  24 August 2009 at 20:49

  SERILE TRECUTE MI-A TRECUT PRIN CAP SA SCRIU UN SUBIECT REFERITOR LA ‘SACII DE BOX”.Multumesc mult pentru comment.Din pacate exista si astfel de personaje ,care prefera sa-si ingroape capul in nisip cand se anunta ceva important …asemeni strutilor.:)

   
 2. serrenis

  25 August 2009 at 14:15

  asa e codrutza, dar cel mai aiurea e ca altadata aceste persoane erau ff stapane pe ele si nu se asemanau deloc cu strutii…iar legat de „sacii de box” si eu cred ca as putea sa scriu posturi intregi…oricm, intre tp il astept pe al tau 😉

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: